Sportskørestol til Para-idræt for alle

“Para-idræt for alle” er en forholdsvis ny klub, der startede i august 2020.

Klubben er for alle dem, der ikke “passer ind” i den almene idrætsklub, uanset om det skyldes et fysisk handicap, at man ikke trives i store samlinger eller bare har et dårligt knæ, som ikke kan holde til fysisk aktivitet. Har man lyst til at være en del af klubben, så er man velkommen!

 Der dyrkes ikke kun én idrætsgren, der skiftes som der er humør og lyst til. Der skal altid være lidt sved på panden, men det vigtigste er, at alle har det sjovt.  

Albani Fonden har været med til at støtte finansieringen af én sportskørestol. Sportskørestolen kan bruges til f.eks. kørestolsbasket, tennis, floorball m.m. Den måde hjulene er vinklet, gør at man kan manøvrere rundt på banen med fart uden at vælte – i hvert faldt for det meste.

Sportshjælpemidler er meget dyre, og kan i mange tilfælde afholde nogle handicappede fra at dyrke idræt, simpelthen pga. økonomien. En sportskørestol kan koste fra ca. 35-40.000 kr., som dem klubben råder over, til ca. 60.000 kr., hvis man er ude i specieltilpassede stole i letvægt.

”For os er det vigtigt, at klubben råder over diverse sportshjælpemidler, så alle kan være med. På sigt drømmer vi om også at kunne tilbyde vores medlemmer at træne på fitnessmaskiner for handicappede. Alt dette koster mange penge, og derfor er vi meget taknemmelige, når fonde som Albani Fonden vælger at støtte os – MANGE TAK”

Mads og Anja Ebsen, Para-idræt for alle 

Relaterede projekter

Sport og idrætsliv

Waterdrops har fart på vandsportsaktiviteterne

Waterdrops har fart på vandsportsaktiviteterne Der er fuld fart på vandsportsaktiviteterne i Kerteminde hos Waterdrops. Med vind, vand og vennerne…

Se projektet
Sport og idrætsliv

Faaborg eSport sætter bevægelse til

Faaborg eSport sætter bevægelse til Hos Faaborg eSport bliver der langt fra kun spillet computer. Her er bevægelse en naturlig…

Se projektet
Sport og idrætsliv

Fællesskab og stemning

Stemning, fart, tempo, underholdning og høj musik hører alt sammen til ved en god håndboldkamp. Alt dette har vi nu…

Se projektet