Tidsfordriv på Eventyrgangen


Med hjælp fra Albani Fonden lykkedes det for Tryllebjerget at skabe grundlag for ”tidsfordrivende” indhold på den 114 meter lange Eventyrgang på H.C. Andersen Børne og Ungehospital.

Tryllebjerget er både en fysisk og en internetsparebøsse for indsamling af penge til gode oplevelser for alle børn og unge på H.C. Andersen Børne- og Ungehospital. Tryllebjerget giver gode oplevelser gennem fortællinger, musik, teater, trylleri, sæbebobler, mestringsgaver og meget mere.

Tryllebjerget søgte støtte hos Albani Fonden for at få installeret et interaktivt gulv og loft på Eventyrgangen. Det interaktive gulv og loft betyder, at man nu kan tage på tur gennem mangfoldige universer. Universerne bliver skiftet dagligt, så der altid er nye opdagelser at tage på.

Eventyrgangen er nu blevet et samlingssted for alle. Det interaktive gulv og loft har givet gode oplevelser i et område, hvor rigtig mange børn og unge opholder sig for kortere eller længere tid. En tur ned ad Eventyrgangen åbner samtidig også for sanserne, når man kan træde igennem en “vandpyt”, “blade” eller “sne”. I foråret var det helt store hit at vandre gennem en mark med ”mælkebøtter”. 

Både store, små og kørestolsbrugere kan aktivere gulvets sensorer. Eventyrgangen er også blevet så populær, at de voksne (og personalet) heller ikke kan holde sig fra at aktivere det interaktive gulv og loft.

Relaterede projekter

Humanitære og velgørende formål

Klatrevæg

Klatrevæg til vores legerum I Musikbørnehaven har vi været så heldige at få bevilliget en klatrevæg til vores legerum. Børnene…

Se projektet