Waterdrops har fart på vandsportsaktiviteterne

Der er fuld fart på vandsportsaktiviteterne i Kerteminde hos Waterdrops.

Med vind, vand og vennerne samlet i Kerteminde Waterdrops bliver der flere gange om ugen sejlet i havkajak, stået på SUP-boards, trænet på stranden eller svømmet.

Waterdrops blev stiftet i oktober 2020, hvor de startede helt fra bunden, og kun med ti interesserede. De har i løbet af 2021, og med hjælp fra sponsorer, opbygget et solidt fundament for den nye forening og Waterdrops er i dag en velfungerende forening. Men for at tage foreningen til næste niveau, ansøgte de om støtte hos Albani Fonden.

Waterdrops med støtten indkøbt:

  • 1 stk. kajaktrailer
  • 4 stk havkajakker med udstyr
  • 4 stk. SUP-boards med udstyr

Det har gjort det muligt at kunne afholde introkurser i SUP og havkajak, samt grundkurser i SUP og havkajak. Dertil har de fået udannet nye instruktører i SUP og havkajak. De har fået opbygget en flåde af SUP og havkajakker. Alt sammen noget, der gav dem mulighed for at fastholde medlemmer og tiltrække nye medlemmer.

”Uden støtte fra Albani Fonden kunne vi ikke have realiseret ovenstående. Vi har med vores aktivitets- og kursustilbud, der favner både medlemmer og ikke-medlemmer, haft et forrygende 2021”

Formand for Waterdrops, Mikael Andersen.

Relaterede projekter

Sport og idrætsliv

Sportskørestol til Para-idræt for alle

Sportskørestol til Para-idræt for alle “Para-idræt for alle” er en forholdsvis ny klub, der startede i august 2020. Klubben er…

Se projektet
Sport og idrætsliv

Faaborg eSport sætter bevægelse til

Faaborg eSport sætter bevægelse til Hos Faaborg eSport bliver der langt fra kun spillet computer. Her er bevægelse en naturlig…

Se projektet
Sport og idrætsliv

Fællesskab og stemning

Stemning, fart, tempo, underholdning og høj musik hører alt sammen til ved en god håndboldkamp. Alt dette har vi nu…

Se projektet